Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/html/core/module.class.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/core/module.class.php:145) in /var/www/html/index.php on line 39
City Hub krijgt primeur voor bevoorrading vanaf Oudegracht
 
De winkels aan de Oudegracht worden in 2019 via het water bevoorraad door City Hub; een duurzaam bedrijf dat o.a. groene en duurzame transportmogelijkheden verzorgt.

Duurzame bevoorrading via het water doet zijn intrede in de Utrechtse Binnenstad. Het ophalen van afval en biervaten brengen en ophalen voor de horeca is al langer Gang und Gäbe in de Binnenstad. Maar City Hub wil in 2019 ook via de Oudegracht winkels van goederen voorzien. Voorts wil City Hub komende maand al met schoon energiezuinig wegvervoer in de richting van het Domplein rijden.

 
Voor dit type wegtransport is al door middel van crowdfunding 350.000 euro opgehaald. Er moet veel minder auto- en bestelverkeer in de Binnenstad zijn. Ook Lage Weide, het epicentrum voor de distributie van de winkelwaar, speelt een gewichtige rol in dit weg/watertransport. Ook fietskoeriers worden in dit transportsysteem betrokken.
 
City Hub biedt naast duurzame, groene transportmogelijkheden ook slimme externe magazijnen aan voor bedrijven en helpt met voorraadbeheer.
City Hub krijgt primeur voor bevoorrading vanaf Oudegracht