Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/html/core/module.class.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/core/module.class.php:145) in /var/www/html/index.php on line 39
Flexteam voor vrijwilligers met weinig tijd bij Utrechts Landschap
 
Het Utrechts Landschap is op zoek naar mensen met weinig tijd die mee willen helpen in de natuur. Hiervoor richt het Utrechts Landschap speciaal het Flexteam op.

Flexteam

 

Op de landgoederen en in de bossen van het Utrechts Landschap vinden bij regelmaat onderhoudswerkzaamheden plaats, voor een deel door vrijwilligers die op vaste dagen in de week werkzaamheden verrichten. Veel mensen willen de handen wel uit de mouwen steken in de natuur. Het ontbreekt hen echter aan tijd om dit regelmatig te doen. Daarom richt het Utrechts Landschap een Flexteam op voor mensen die een aantal keer per jaar natuurwerk willen doen. Je gaat aan de slag onder leiding van een terreinmedewerker in de omgeving van Zeist. Er is van alles te doen, zoals het verwijderen van vogelkers, berenklauw en balsemien; zaagwerk met handzaag, of hooien.

 

Eerste kennismaking met werken in de natuur

 

Dinsdag 18 september vond een eerste kennismaking plaats. De volgende datum voor de kennismaking is donderdag 27 september 2018. Je kan dan kennis maken met het werken in de natuur. De boswachter ontvangt je met een kop koffie en iets lekkers en meer vertellen over het Flexteam en het werk. Na de koffie wordt direct gestart met een klus in een van de natuurgebieden rondom Zeist. De ploeg verzameld om 9:00, en er zal tot 12:30 doorgewerkt worden.

 

Aanmelden en Inschrijven

 

Geïnteresseerden voor donderdagochtend 27 september kunnen zich aanmelden via utrechtslandschap.nl/flexteam. In de aanmeldbevestiging staat de exacte locatie.

Als je je aanmeldt voor het Flexteam word je geïnformeerd over de data en werkdagen waarop werkzaamheden plaatsvinden. 

Verhinderd op de ochtend? Meld je dan hier aan en ontvang een overzicht van de data waarop er gewerkt wordt. 

 

 

 

 

 
Flexteam voor vrijwilligers met weinig tijd bij Utrechts Landschap