Contact | Sitemap | Route | 

Podiumplek voor groene pioniers in The Green House Utrecht

Circulair restaurant en groene hub The Green House in Utrecht biedt podiumplek aan voor mensen met een goed groen verhaal.

The Green House in Utrecht is een broedplaats van circulaire en duurzame ideeën. Ze zijn gevestigd aan de Croeselaan, aan het einde van de Moreelsebrug, de voetgangers- en fietsbrug die over de treinperrons en -sporen loopt. Via eten en drinken komen mensen in The Green House op toegankelijke wijze in aanraking met het concept circulariteit en duurzaamheid. 

 

The Green House is een restaurant, urban farm, green hub én stadsterras. Het paviljoen van The Green House is volledig circulair en zeer duurzaam gebouwd.

 

Steeds meer mensen die op de een of andere manier bezig zijn met duurzaamheid weten hun weg te vinden naar The Green House. The Green House wil dit stimuleren door mensen met een goed groen verhaal een podiumplek te bieden. Hiervoor staat kosteloos een mooie zaal tot je beschikking die helemaal in een groen of circulair thema is ingericht.

 

Wil jij je verhaal kwijt over jouw oplossing in de energie- of mobiliteitstransitie? Wil je aandacht vragen voor de problemen van de fair fashion industrie of voedselverspilling? Heb je een geweldig circulair product ontwikkeld? Wil je een workshop organiseren die bijdraagt aan een betere wereld? Dat kan!

 

Belangstelling? Meer informatie en contact vind je op de website van The Green House. 

 

 

 

Podiumplek voor groene pioniers in The Green House Utrecht