Contact | Sitemap | Route | 

Milieucentrum Utrecht: een jaar na de nieuwe start

Het is een jaar geleden, 29 maart 2018, dat het Milieucentrum Utrecht een nieuwe start maakte. Met een nieuw bestuur, maar gelukkig ook met behoud van veel ervaren vrijwilligers.

En wij hebben het gered, dat spannende eerste nieuwe jaar. Mede dankzij de inzet van ook nieuwe vrijwilligers en de steun van de Postcodeloterij, die het mogelijk maakte om Maaike den Besten aan te trekken als projectleider en kwartiermaker. In onze beleidsvisie hebben wij aangegeven om samen met bewoners en andere organisaties zichtbaar bewonersinitiatieven onder meer op het gebied van groen en klimaatadaptatie in de wijken te ondersteunen en daar zijn wij nu hard mee bezig. Binnenkort hoort u daar meer over!

 

Meer en meer mensen weten onze Utrechtse Milieuwijzer te vinden als bron van informatie over bewust en duurzaam leven en winkelen in onze mooie stad. Deze fantastische bron van kennis en informatie gaan we de komende maanden in een nieuw jasje steken, zodat de informatie nog aantrekkelijker en meer interactief wordt gebracht. Met steun van het SIDO fonds van Utrecht Natuurlijk wordt daarin ook een restyling van onze website meegenomen. Daar kunt u nieuws, feiten, opinies én activiteiten over milieu, natuur en mobiliteit in onze stadsregio actueel volgen.

 

Het Milieucentrum is voor natuur- en milieuorganisaties in de stad maar ook daarbuiten een gewaardeerde  plek om tegen een aantrekkelijk tarief in hartje Utrecht te kunnen vergaderen.  We doen er alles aan om die mogelijkheid te behouden en samen te werken om onze stad nog groener, duurzamer en energiezuiniger te maken.

 

 

Van het Bestuur,

 

 

maart 2019, Jos Kloppenborg

 

Voorzitter Milieucentrum Utrecht

 

 

Milieucentrum Utrecht: een jaar na de nieuwe start